Cart

Cos produse

Cos gol

Uscator pliabil din inox 5x100

Uscator pliabil din inox 5x100

497.00 LEI
553.00 LEI

-numar de bare 5
-material inox
-lungime bare 100 cm
-dimnesiuni 100/13.5/78 cm

Utilizarea unui uscător de rufe pliabil din inox poate fi o soluție excelentă pentru cei care au nevoie de spațiu în plus în casa lor. Acest uscător de rufe poate fi pliat când nu este folosit, ceea ce face ca utilizarea sa să fie foarte convenabilă. De asemenea, poate fi montat pe perete, astfel încât să economisească spațiu și să ofere mai multă mobilitate.

Un alt avantaj al utilizării unui uscător de rufe pliabil din inox este faptul că acesta este foarte durabil și rezistent. Acesta poate suporta greutăți mari și va dura mult timp. Este rezistent la coroziune și la fisurare, ceea ce face din el o investiție excelentă pe termen lung.

Uscătorul de rufe pliabil din inox este, de asemenea, foarte ușor de întreținut. Nu necesită multă întreținere și poate fi șters cu o cârpă umedă pentru a se menține curat și strălucitor.

În concluzie, utilizarea unui uscător de rufe pliabil din inox este o soluție ideală pentru cei care au nevoie de spațiu în plus în casa lor. Acesta poate fi pliat când nu este folosit, este durabil și rezistent, iar întreținerea sa este foarte ușoară.

Fabricat din oțel inoxidabil 18/10*. Uscatorul de rufe pentru zone foarte rezistent la intemperii.

*Inoxul 18/10 este cunoscut sub aceasta denumire datorita compozitiei sale, el conţinand 18% crom şi 10% nichel. Cromul este un element ce face ca aliajul sa fie extrem de rezistent, dur si durabil in timp. Nichelul este cel ce protejeaza aliajul de coroziune (rugină), suprafata fiind mult mai neteda si fiind ne poroasa. Cromul joaca un rol foarte important in protejarea suprafetei, deoarece are o mare afinitate pentru oxigen. In contact cu acesta, cromul formeaza oxizi de crom, o pelicula protectoare a suprafetei la factorii de mediu. Otelul se „trateaza” singur atunci cand este zgariat.

Oţelul crom-nichel 18/10 nu este magnetic si se foloseste si pentru oale, tigai, vase de gatit in general, dar si pentru tacamuri. 

 

Loc de amplasare:

- in balcon;

-la fereastra;

-in baie;

-etc.

 

Caracteristici:

-numar de bare 5

-material inox

-lungime bare 100 cm

-distanta intre gaurile de prindere 16 cm

-inaltime talpa de prindere 27 cm

- capacitate incarcare pana la 20 kg

 

GARANTIE 5 ani!

Dimnesiuni:

 
 latime deschis - 78 cm
 
latime strans - 13,5 cm
 
suruburi din inox
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
STIRI

Recomandam: