Cart

Cos produse

Cos gol

322.00 LEIUscator cu fixare pe balustrada, rabatabil

Uscator cu fixare pe balustrada, rabatabil

Caracteristici:
- lungime brat - 63 cm
- culoare - alb
- material - otel galvanizat cu vopsea ceramica
- se poate adapta oricarui tip de balustrada, dreptunghiulara sau rotunda cu inaltimea maxima de 7 cm si latimea de 5 cm

Uscator cu fixare pe balustrada

Uscătoare pentru balcon - Uscator cu fixare pe balustrada

Uscator din otel galvanizat, pentru balustrade, pliabil

Avantajele unui uscator rabatabil cu prindere pe balustrada:

  1. Eficienta spatiului: Uscatoarele de rufe rabatabile cu fixare pe balustrada sunt ideale pentru utilizatorii care au nevoie de un spatiu de uscare eficient, deoarece pot fi pliate cand nu sunt utilizate, economisind spatiu.

  2. Usor de instalat: acest tip de uscatoare poate fi instalat usor, fie prin fixarea pe balustrada sau prin montarea in perete, necesitand doar putine unelte si cunostinte de baza in bricolaj.

  3. Durabilitate: acest tip de uscatoare sunt construite din materiale rezistente si durabile, ceea ce le face ideale pentru utilizarea in afara si pentru a rezista la vreme rea.

  4. Flexibilitate: acest tip de uscatoare pot fi utilizate atat pentru rufe uzuale cat si pentru rufe sensibile la caldura sau haine delicat, deoarece pot fi reglate in functie de nevoile utilizatorului.

  5. Economie de energie: Uscatoarele de rufe rabatabile cu fixare pe balustrada permit uscarea rufelor prin aer natural, fara a fi nevoie sa folositi un uscator electric, ceea ce va poate ajuta sa economisiti bani pe factura de energie.

 

 

Continutul coletului:

 

Dimensiuni intins:

Poate fi instalat pe mai multe profiluri de balustrade.

Se instaleaza foarte usor.

 

STIRI

Recomandam: