Cart

Cos produse

Cos gol

Uscator de tavan cu manivela

Uscator de tavan cu manivela

389.00 LEI
450.00 LEI

Lungime 100-160 cm
Latime 78 cm
Lungime suprafata uscare 19 m

 Recomandat pentru exterior sau interior.

Kit de montaj inclus

 

Uscatorull extensibil de tavan este soluția perfectă pentru tine. Conceput pentru a maximiza spațiul disponibil în locuința dvs., uscatorul nostru de tavan este ideal pentru casele cu spațiu limitat.

Fabricat din materiale de înaltă calitate precum aluminiul anodizat, uscatorul cu manivelă de tavan este rezistent și durabil și se instalează cu ușurință pe orice tavan. Cu o capacitate generoasă de uscare și o structură robustă, aceasta vă permite să vă uscați rufele eficient, fără a ocupa spațiu valoros în casa dvs.


În plus, aceast uscator de rufe de tavan cu scripete este eficient și practic datorită manivelei sale. Veți putea ridica și coborî uscatorul de rufe, permițând hainelor să se usuce uniform și fără cute. Cu manivela nu va trebui decat sa faci un simplu gest pentru a-ti ridica uscatorul de rufe.

Dimensiunea sa este flexibila, de la 100 cm la 160 cm. Datorită capacității sale de agățare, de 19 m, puteți agăța fără probleme multe haine. Uscați-vă hainele mai repede și economisiți timp.

Greutatea maximă recomandată este de 20 kg distribuită pe diferitele frânghii ale firului de rufe.

STIRI

Recomandam: