Cart

Cos produse

Cos gol

Uscător de rufe pentru grădină

Uscător de rufe pentru grădină

180.00 LEI
280.00 LEI

Material - aluminiu anodizat
Inaltime reglabila
Suprafata de uscare 50 m

Recomandat pentru amplasare in exterior.

Suportul si bratele uscatorului sunt confectionate din aluminiu anodizat, rezistent la coroziune iar  elementele de articulare sunt confectionate din material plastic ABS de buna calitate

Lungimea totala de uscare este de 50 de metri iar sfoara este din material plastic rezistent la razele UV.

Diametrul in pozitie deschisă 102 x 102  m
Dimensiuni in pozitie închisă 10x10cm
Înălțime 1,8m

Latime 1,4m
Incarcare maxima recomandata 30 kilograme.

 

La capatul inferior este prevazut cu un suport de plastic cu capac care se planteaza in beton sau gazon. Dupa utilizare se poate disloca din locas sau se pliaza / tip umbrela.
Fiind corect instalat in dispozitivul propriu, uscatorul are capacitate de a se invartii la adierea vantului.

Descriere
Cu acest uscator nu mai este nevoie sa misti cosul cu rufe dintr-o parte in alta, deoarece bratele uscatorului se rotesc usor chiar si atunci cand sunt pline cu haine ude. Sistemul de tip "umbrela" ajustabila este usor de folosit, pastreaza intinse franghiile pentru uscare si este ajustabil in mai multe  pozitii cat si pe inaltime.  Sistemul include un tub din plastic rigid cu capac care se inchide, astfel fiind usor de asezat in beton si fara a avea obstacole in gradina sau pe terasa. Este de calitate superioara, avand sfori rezistente la razele UV si profil care impiedica alunecarea. Sforile sunt usor de inlocuit. Toate bratele sunt prevazute cu locasuri speciale pentru agatarea umeraselor. Ideal pentru uscarea hainelor delicate. cm. Latime: 189 cm.

 

STIRI

Recomandam: