Cart

Cos produse

Cos gol

Uscător de rufe pentru grădină TOP 54

Uscător de rufe pentru grădină TOP 54

350.00 LEI
450.00 LEI

Dimensiuni 202x202 cm
Lungime uscare 54 m
Recomandat pentru exterior

Uscator pentru gradina

Dimensiuni - inaltime si latime - 202 x 202 cm

Recomandat pentru esterior

 

Descoperiți uscatorul de rufe TOP 54. Conceput cu materiale de calitate și durabile, aceast uscator de rufe este soluția perfectă pentru uscarea hainelor în aer liber eficient și convenabil.

Această uscator de rufe are 54 de metri spațiu pentru a vă usca hainele în aer liber. Se remarcă prin construcția sa robustă și rezistența la condiții meteorologice nefavorabile. Realizat din materiale de cea mai buna calitate, precum aluminiul anodizat, acest uscator de rufe garanteaza o durata lunga de viata si rezistenta la coroziune.

Poți avea încredere că acest uscator de rufe va putea face față greutății hainelor tale fără probleme, poate suporta până la 40 kg de greutate distribuită pe toate liniile de agățat.

Datorită faptului că este echipat cu sistemul inovator „Easyopen”, acestă uscator de rufe îți simplifică viața.
Designul său inteligent îi permite să fie deschis ușor și rapid, economisind timp și efort.

În plus, are la capăt umerase practice, oferindu-ți și mai mult spațiu pentru a-ți agăța hainele. Păstrează-ți hainele proaspete și uscate la soare cu acest uscator de  rufe de grădină de calitate.

Versatilitatea este o altă caracteristică remarcabilă a acestuia. Are un design reglabil pe înălțime, permițându-vă să îl adaptați cu ușurință la diferite tipuri de îmbrăcăminte, de la haine mici până la cearșafuri și prosoape mai mari.

Instalarea uscatorului este rapidă și simplă. Vine cu instrucțiuni și toate instrumentele necesare pentru o asamblare fără probleme.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de beneficiile unui uscator rufe de grădină de calitate superioară.

Puteți vedea alte curele de rufe de grădină aici.

 

STIRI

Recomandam: