Cart

Cos produse

Cos gol

Termeni si conditii

Intrebari - Termeni si conditii

Conditii generale

Firma SC DRA-BO are convingerea ca va ofera un produs excellent anticipand ca satisfactia dumneavoastra o sa fie deplina folosindu-l si suntem dispusi sa va acordam tot suportul nostru. Reactiile si sugestiile dumneavoastra de orice natura sunt bine venite pentru noi la urmatoarea adresa: office@uscatorrufe.ro. 

Dupa finalizarea comenzii pe site-ul www.uscatorrufe.ro, veti primi o confirmare pe email sau veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare. 

Plata
Posibilitati de plata: 
Plata produselor se poate face cu card-ul, ramburs la livrare sau cu ordin de plata, in avans.

Livrare
Produsul se livreaza din stoc, si dureaza intre 2 - 3 zile de la confirmarea comenzii.  
Produsele care nu se afla pe stoc vor fi livrate intr-un termen stabilit de comun acord cu clientul. 

Modalitati de livrare disponibile 
Livrare prin curier rapid  cu plata ramburs
Livrarea prin curier rapid este disponibila in majoritatea localitatilor din Romania unde firma de curierat are reprezentanta.
Coletul se livreaza direct la domiciliul/sediul clientului de catre un agent si de obicei se face a doua zi de la data confirmarii expedierii.
 

Costuri transport
Indiferent de modalitatea de expediere aleasa, cu un Curier Rapid sau cu Posta, pentru transport se percepe o taxa de 22 ron/colet. Acest pret este valabil pentru colete ce contin maxim 4 articole. Pentru colete peste 4 articole se adauga o valoare suplimentara in functie de greutate.

 

Conditii generale 

SC DRA-BO SRL  si-a lansat site-ul www.UscatorRufe.ro pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu firma noastra.

Drepturi de proprietate intelectuala 

SC DRA-BO SRL este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea SC DRA-BO SRL sau a unor terti care au autorizat SC DRA-BO SRL sa le utilizeze. 

Produsele prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si/sau drepturilor de proprietate intelectuala referitoare la protectia desenelor si modelelor industriale. 

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau modelelor de produse care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala. 

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la sc DRA-BO srl, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Informatii despre produse si servicii 

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii distribuite in Romania. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea sc DRA-BO srl. 

Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, la modelele produselor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea sc DRA-BO srl, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Limitarea responsabilitatii 

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, sc DRA-BO , afiliatii sai, membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura. 

Informatiile asupra produselor, serviciilor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de sc DRA-BO srl, de afiliatii sai ori de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

Drept aplicabil 

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Actualizarea conditiilor generale 

SC DRA-BO SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

STIRI

Recomandam: