Cart

Cos produse

Cos gol

Minge de sezut - Wellness Seat - gri antracit

Minge de sezut - Wellness Seat - gri antracit

289.00 LEI
450.00 LEI

Minge de sezut - Wellness Seat
Minge cu design ergonomic ce ofera o postura corecta a corpului si poate fi adaptata foarte usor sub forma unui scaun la birou, in spatiile de relaxare, dar poate fi folosita si in activitatile sportive.

 

Mingea Wellness Seat încurajează mișcarea mușchilor spatelui și central, îmbunătățind postura și ameliorând durerile de spate.

Ideal pentru a fi folosit ca scaun suplimentar de birou pentru a vă menține activ în timp ce lucrați, ca minge de yoga sau pentru întinderea spatelui, fizioterapie și antrenamente cu minge de sală.

Rapid și ușor de umflat, vine cu o pompă de mână, o priza și are un mâner de transport durabil, care îl face ușor de transportat din cameră în cameră.

Cu designul său minimalist și culorile de fiisaj, acest scaun elegant cu minge de exerciții va îmbunătăți sănătatea și bunăstarea creând configurația perfectă de lucru activă.

Combinați cu alte produse Fitness Furniture pentru un spațiu de lucru primitor și flexibil, care vă ține în mișcare toată ziua.

Coletul include:

- minge cu diametru de 65 cm

- pompa de mana

- husa cu maner

Greutatea maxima recomandata la incarcare este de 120 kg

In interior este o minge din Pvc (fara ftalati - compusi chimici) rezistent la rupere, care se poate umfla cu o pompa de mana ( livrata in pachet cu mingea) sau de bicicleta. Husa exterioara este confectionata dintr-o tesatura din poliester de calitate superioara si cusaturi duble, este detasabila ( se poate spala), prevazuta cu un maner pentru o usoara manevrare, iar partea de jos, de podea, are un inel de cauciuc care nu permite rostogolirea. 

 

STIRI

Recomandam: