Cart

Cos produse

Cos gol

STRONG...si gata!

 Ai izolatie in balcon? Nu-i problema, se poate instala orice uscator din gama STRONG!

 

Unul dintre cele mai plăcute momente în relația cu clienții noștri, este acela în care, odată livrat și instalat, uscătorul de la noi, devine cel mai potrivit accesoriu al unui balcon, al unei băi sau al spațiului ales pentru uscarea hainelor. Iar satisfacția clientului se citește în privirea și în zâmbetul lui mulțumit. Dintr-o dată, spațiul ocupat de uscătorul de pardoseală se eliberează, și devine accesibil sau poate fi folosit pentru orice altceva. 

La instalarea uscătorului STRONG, pe tavanul unui balcon (chiar dacă are o izolație de 5, se pot folosi dibluri mai lungi) e nevoie de bună dispoziție și 30-40 de minute. STRONG este cel mai bun uscător de rufe de pe piața din România, https://www.uscatorrufe.ro/uscator-cu-scripeti-si-fixare-in-tavan-strong.html , realizat integral din metal, cu o rezistență deosebită, având  console de aluminiu,  bare de aluminiu si suport metalic pentru prinderea sforilor. Distanța dintre bare este reglabilă, ca să poată, eventual, să integreze o aplică de tavan și poate fi reconfigurat ( asa cum se observa in poza), în funcție de preferințe, adăugându-se sau eliminandu-se bare, după nevoi. Dacă balconul nu are pereți laterali, prinderea se face pe peretele paralel cu barele. 

Pentru orice doamnă e important ca balconul să arate bine privit și din exterior, iar dacă nu vă doriți ca rufele lăsate la uscat să nu fie la vedere, se pot poziționa barele jos, până la nivelul balustradei balconului. 

Orice alegere ați face, pe site-ul nostru https://www.uscatorrufe.ro/ găsiți variante diverse, pentru spații mici sau generoase, care să vă aducă beneficia reale în folosirea spațiului și uscarea hainelor în cele mai sigure și bune condiții. 

 

 

BLOG - Lucrarile noastre - STRONG...si gata!

Instalare uscator cu scripeti STRONG

Recomandam: