Cart

Cos produse

Cos gol

Montaj uscator de rufe in tavan-model XUT

Montaj uscator de rufe in tavan,

 

 Instalarea uscătorului cu elemente glisante XUT 220 a fost realizată la bloc în localitatea Măgurele , județul Ilfov. Tavanul din beton ne determina să utilizăm dibluri de beton .

 
Uscătorul cu elemente glisante XUT este cu prindere în tavan prin utilizarea a 2 console realizate din aluminiu de 75 cm fiecare. 
Așa cum se poate observa și din imagine , acestea fiind de aluminiu sunt foarte rezistente și se fizeaxă în tavan cu ajutorul  a 2 dibluri de beton în partea dreapta și 2 pentru partea stânga.
Deși în mijlocul tavanului se află o aplică , nu ne deranjează cu nimic . Această situație este întâlnită destul de des și tocmai de aceea , uscătorul cu elemente glisante cu prindere în tavan ne ajută să evităm mutarea aplicei sau alegerea unui uscător cu prindere pe perete. 
După cum se prezintă în imagine , in cele două console se introduc elementele glisante după ce s-a legat sfoară de acestea. Sfoara se taie la lungimea dorită pentru a facilita utilizarea acestuia.La celălalt capăt al sforii se leagă capacul rotund al barei. După ce s-au legat toate sforile la elementele glisante și la capacele barelor se fixează și barele prin introducerea capacelor la fiecare capăt. 
Sistemul uscătorului cu prindere în tavan este eficient , simplu și foarte rezistent , are garanție 7 ani de zile.
În poze vedem cum uscătorul prins de tavan nu deranjează cu nimic deschiderea geamurilor , în partea stânga ocupă doar spațiul iluminatorului și geamul se deschide perfect , iar pe lungime vine sub glaf.
Așa cum știți deja, noi avem soluție la orice problema .
 
Servicii de montaj uscatoare de rufe:
 
https://www.uscatorrufe.ro/informatii-utile/servicii-montaj-uscatoare.html
 
 

BLOG - Lucrarile noastre - Montaj uscator de rufe in tavan-model XUT

Montaj uscator de rufe in tavan
Lungime bara 220 cm
Console din aluminiu
Tavan fara izolatie
Usa balconului se deschide fara sa fie deranjata de uscatorul fixat in tavan

Recomandam: