Cart

Cos produse

Cos gol

Instalare uscator de rufe STRONG

 

         Instalarea uscătorul cu scripeți cu prindere în tavan modelul STRONG este o plăcere mai ales când clientul este foarte încântat de așa produs .

          Când mă uit la aceste poze văd elegantă , design , un uscător rezistent într o baie frumoasă . Acest uscător de rufe transforma o baie frumoasa intr-un spatiu multifunctional.. Îi da o luminozitate aparte.
          După cum putem vedea , uscatorul STRONG are 5 bare de aluminiu de 1,8 diametru , pe care putem pune o mășina de rufe pe bară ( 6 kg rufe ude ). Da ați văzut bine , 6 KG !!! Acest produs are toate componentele din metal . 
          Deoarece spațiul din baie nu ne a permis să l punem la lungimea standard de 200 cm , atunci clientul nostru ne a solicitat să l debităm la 150 cm lungime pentru a se încadra exact pe tavanul existent. Uscătorul de rufe cu scripeți și prindere în tavan STRONG are rezistență mecanică foarte mare , de aceea noi oferim o garanție de 6 ani acestui produs.
Are rezistență la coroziune deoarece este realizat din aluminiu tratat și vopsit în câmp electrostatic.Uscătorul după cum putem observa , are 5 bare dar ulterior dacă doriți să mai adăugați sau să îndepărtați o bară, acest lucru se poate face foarte ușor. Pe peretele din dreapta imaginii vedem suportul de sfori instalat deși pe perete este faianță.Da este faianță și ce să vedeți nu s a crăpat nicio bucățică din ea . Echipa de montaj își face treaba cu măiestrie și are mare grijă de spațiul clientul nostru .
Uscătorul STRONG oferă flexibilitate privind distanța între bare. La acest model de uscătorse poate modifica distanța între bare în funcție de preferințe, foarte ușor, mutând scripeții cu ajutorul elementelor glisante in care sunt fixati.
Deși compania oferă o garanție de 6 ani , pot afirma că acest produs are garanție pe viața deoarece pe site sunt disponibile și separat toate componentele.
Deoarece suntem prea săraci să cumpărăm lucruri ieftine, va recomandăm cu încredere uscătorul cu scripeți cu fixare pe tavan strong și nu o să va pară rău!
 
Toate componentele sunt realizate exclusiv în România.
 
 
 
 
 
 

BLOG - Lucrarile noastre - Instalare uscator de rufe STRONG

Baie ...STRONG, uscator pe masura.

Recomandam: