Cart

Cos produse

Cos gol

Instalare uscator de rufe piabil din inox

 

Instalarea unui uscator de rufe pliabil, din inox, intr-un balcon de tip logie

Uscătorul pliabil din inox de 120 cm a fost montat astăzi la un apartament din Colentina BUcuresti .Balconul este deschis după cum se poate observa din poza , este tip logie iar locul de amplasare este mai mult decat perfect.

In colet sunt incluse toate accesoriile necesare pentru montare, instructiunile de instalare, diblurile si holsuruburile. Este nevoie doar de o bormasina si o scara.

Instalarea uscatorului pliabil se face in 4 puncte cu dibluri speciale deoarece aici avem izolație pe perete . Colegul de la montaj a folosit dibluri de 16 cm(8 cm polistiren+ 1 cm adeziv + 1 cm tencuiala + 6 cm in beton).

Daca nu aveti izolatie puteti folosi diblurile incluse in colet 

Fabricat din oțel inoxidabil 18/10*. Uscatorul de rufe din inox este foarte rezistent la intemperii. Are 5 tije solide. Extensie maximă recomandată 70 cm. Suporturile de perete au 27 cm înălțime. Pliat are 14 cm. Rezistență la incarcare: 20 Kg. Garanție: 5 ani.

*Inoxul 18/10 este cunoscut sub aceasta denumire datorita compozitiei sale, el conţinand 18% crom şi 10% nichel. Cromul este un element ce face ca aliajul sa fie extrem de rezistent, dur si durabil in timp. Nichelul este cel ce protejeaza aliajul de coroziune (rugină), suprafata fiind mult mai neteda si fiind ne poroasa. Cromul joaca un rol foarte important in protejarea suprafetei, deoarece are o mare afinitate pentru oxigen. In contact cu acesta, cromul formeaza oxizi de crom, o pelicula protectoare a suprafetei la factorii de mediu. Otelul se „trateaza” singur atunci cand este zgariat.

Oţelul crom-nichel 18/10 nu este magnetic si se foloseste si pentru oale, tigai, vase de gatit in general, dar si pentru tacamuri..

Acest model de uscatorl va ajută la uscarea hainelor și la evitarea sifonarii iar atunci când nu este folosit se pliaza si va elibereaza spatiul.

Chiar dacă nu aveți mult spatiu, uscătorul pliabil este perfect pentru un spațiu mic de locuit, este  foarte robust și durabil, fiind rezistent la intemperii, plaoie, vant , zapada. Dupa cum puteți observa din imagine , uscatorul este montat pe peretele lateral al balconului , aproape de exterior.

Uscatorul pliabil de inox poate fi amplasat jn balcon, la fereastra , in baie, pe terasa , sau oriunde ai nevoie, poate fi varianta ta salvatoare.

 

 

 

 

BLOG - Lucrarile noastre - Instalare uscator de rufe piabil din inox

Instalarea unui uscator pliabil pe un perete izolat termic cu polistiren.

Recomandam: