Cart

Cos produse

Cos gol

Instalare uscator de rufe exterior

 Instalarea unui uscator de rufe in exterior

         Instalarea uscătorului de rufe cu elemente glisante XUPR este făcută pe un bloc fără izolație la Piața Sudului București, în exterior.

         După cum putem observa în imagini, montarea uscătorul de rufe este simplă, prinderea se face pe perete cu ajutorul celor 4 dibluri, incluse în colet. Bara de susținere se poate roți 180 de grade, astfel încât atunci când nu este folosit se poate plia lângă perete și spațiul rămâne liber. Lungimea tijei este de 75 cm, această este de culoare albă .Suportul de uscat rufe are 10 elemente glisante, de care putem atârna umerașe, alte sisteme cu cârlige așa cum se poate observa.

Chiar dacă este montat în exterior,  acest suport de uscare a rufelor pe umerașe sr poate instala deasemenea și în spălătorie, debara, baie sau orice alt spațiu. Uscătorul de rufe cu elemente glisante se poate monta pe orice tip de perete.

 

    În Imagine putem număra 10 elemente glisante, pe care putem pune 35 de kg de rufe. Elementele glisante cu inele pot culisa   pe toată lungimea barei astfel se pot poziționa și  folosi exact atâtea câte aveți nevoie.

Materialul din care este realizată tija din imagine este Aluminiu iar sistemul de fixare pe perete este din oțel.

Spălatul rufelor nu trebuie să mai fie o problema , din contra trebuie să fie o plăcere pentru că putem evita călcarea rufelor folosind acest tip inovator de uscător de rufe.

 

 

 

 

 

 

 

BLOG - Lucrarile noastre - Instalare uscator de rufe exterior

Uscatorul de rufe pentru umerase este rezistent si foarte usor de instalat.
Coletul contine tot ce este necesar pentru instalare.

Recomandam: