Cart

Cos produse

Cos gol

Instalare uscator de rufe in balcon

 Montaj uscator de rufe, Bucuresti, sector 1

 

Instalarea uscătorului de rufe cu prindere în tavan, 6 bare de aluminiu 220 a fost făcută de  persoane instruite si cu experienta din partea firmei noastre, în București , sector 1, pe un balcon deschis .

Balconul este izolat cu polistiren de 5 cm , deci avem nevoie pentru montaj de dibluri mai lungi.  Dacă în mod normal utilizăm dibluri de beton de 6 cm , acum avem nevoie de dibluri pentru care luam in calcul si polistirenul și calculăm lungimea astfel :5cm polistiren + 1 cm adezivul +1 cm tencuiala decorativă  + 6 cm cât trebuie să intre în beton pentru susținere și astfel vom utiliza dibluri de 13 cm lungime pentru polistiren. Acestea pot fi achiziționate din orice magazin de construcții den Dedeman, Bricostore, Leroy Merlin sau de la instalatorii nostrii care sunt dotati si cu astfel de dibluri.
În imagine Uscătorul de rufe cu scripeți și fixare în tavan este deja instalat. Are bare din aluminiu , de 1,8 cm ,vopsite alb în câmp electrostatic. Fiecare bară se coboară și se ridică individual.
 
Ceea ce putem observa în poză este că acest uscător este compus din 2 console de 55 cm fiecare , prinderea de face în 3 puncte pe fiecare consola care este ranforsată la interior,6 bare de aluminiu, un suport de fixare a sforilor , cel din partea stânga a imaginii , până în coșul de fum și sfoară foarte rezistența ce este prinsă cu ajutorul capacelor negre de bară.
Pe site ați văzut cu siguranța suportul de sfori fiind montat pe partea stânga sau pe partea dreaptă pe peretele perpendicular cu barele. În imagine vedem că spațiul nu ne permite acelasi tip de montaj deoarece sforile ar trece exact prin dreptul cosului si nu ar fi ok,, așa că am montat suportul de sfori pe peretele balconului din lateral , până în coșul de la centrală. Întâlnim destul de des situații când suntem întrebați dacă rezistă astfel .Bineînțeles că rezistă , Doar pentru că am schimbat unghiul nu înseamnă că sfoară nu mai rezistă. Este din poliester și este foarte rezistență .Familia care a achitiționat acest uscător cu prindere în tavan era panicată să nu afectam  aplica.Colegul de la echipa de montaj în primul rând a ținut cont de acest amănunt și vedem cum aplica este la locul ei , nu ne a deranjat cu nimic în montarea uscătorului cu scripeti.
Deși balconul este deschis , uscătorul cu prindere în tavan cu bare de aluminiu este rezistent la aproape toate condițiile meteorologice, la temperaturi cuprinse între -80 și 80 grade.Tuburile din aluminiu nu ruginesc , sunt vopsite în câmp electrostatic.
Practic și ușor de folosit.
 
Pentru servicii de montaj uscatoare gasiti link mai jos:
https://www.uscatorrufe.ro/informatii-utile/servicii-montaj-uscatoare.html
 
 
 
 

BLOG - Lucrarile noastre - Instalare uscator de rufe in balcon

Instalare uscator de rufe, Bucuresti, sector 1.
Balcon nou, deschis
Tavan izolat cu polistiren de 5 cm

Recomandam: