Uscator rufe

Instructiuni de instalare

Instructiuni de instalare

  Mai întăi verificaţi conţinutul coletului şi asiguraţi-vă că acesta conţine toate componentele enumerate in lista. Apoi urmaţi paşii de instalare prezentaţi mai jos.

 

 

 

Bare 5
Console 2
Suport fixare sfori 1
Sfoara 42 m
Opritoare 10
Dibluri si holsuruburi 8

 

1. Masurati si faceti gaurile de fixare a consolelor in perete. Distanta intre console trebuie sa fie egala cu lungimea barelor. Cu ajutorul diblurilor si al holsuruburilor fixati consolele in perete.

2. Faceti gaurile si montati suportul de fixare a sforilor pe perete la aproximativ 150 cm distanta fata de podea.

3. Sfoara livrata in pachet trebuie impartita in 5 parti egale, cate o sfoara pentru fiecare bara.

      -  Sfoara se introduce prin console asa cum este aratat in poze

 

      -  La capatul sforii se face un nod mare care se introduce in capacul din capatul barei (fara a-l scoate). Celalalt capat al sforii se trece prin prima consola (cea mai departata de suportul de fixare a sforilor) apoi se leaga la capatul barei asa cum am precizat mai sus.  Avand sfoara legata la ambele capete si introdusa printr-o consola, se formeaza o bucla care se trece prin cea de-a doua consola si se ridica bara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

4. Introduceti pe sfoara dubla cate doua "opritoare"  si faceti cate in nod dupa fiecare. Fixati cele doua opritoare astfel incat sa aveti doua pozitii ale barei, una de SUS  si una de JOS , care sa va permita sa asezati rufele confortabil

 

 

Incarcarea maxima pe fiecare bara este de 2,5 kg.

 

0 lei
Salveaza o inima

Recomandam:

Carnati Plescoi